Gondelvaart met high tea

Geniet van onze high tea op een authentieke gondel

De gondelvaart met high tea is een unieke en sfeervolle ervaring waarbij gasten aan boord gaan van een gondel en een verfijnde high tea genieten terwijl ze over het water zweven.

Tijdens de gondelvaart worden gasten getrakteerd op een uitgebreid assortiment aan zoete en hartige hapjes, geserveerd op elegant gepresenteerde tierelantijntjes. De high tea omvat onder andere danish rolls, mini-sandwiches, gebakjes en taartjes, en wordt geserveerd met een keuze uit verschillende soorten thee of koffie.

De gondelvaart biedt gasten de kans om de prachtige omgeving vanuit een uniek perspectief te bewonderen, terwijl ze tegelijkertijd kunnen genieten van het verfijnde menu en de ontspannen sfeer aan boord. Het is een perfect uitje voor gezinnen, vrienden of zakelijke partners en biedt een onvergetelijke beleving.

De gondelvaart met high tea is een unieke ervaring die gasten zeker zal bevallen, waarbij ze de mogelijkheid hebben om te genieten van de prachtige omgeving, de verfijnde high tea en de ontspannen sfeer aan boord.