Workshop bloemenletter

High tea met workshop bloemenletter

De bloemenletter workshop met de high tea is een unieke ervaring waarbij de deelnemers leren hoe ze prachtige bloemenletters kunnen maken met behulp van verschillende soorten bloemen en materialen. Tijdens de workshop worden de deelnemers geleid door de ervaren Flower Famkes die hen stap voor stap begeleidt bij het creëren van hun eigen unieke bloemenletters.

Tijdens de workshop kunnen de deelnemers genieten van een heerlijke high tea. Hierbij worden ze getrakteerd op een selectie van de lekkerste zoetigheden en sandwiches, samen met een kopje thee of een andere warme drank naar keuze. Dit is een perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van het werk dat ze hebben gecreëerd.

De bloemenletter workshop met de high tea is een geweldige manier om creatief bezig te zijn en tegelijkertijd te genieten van een ontspannen en gezellige middag. De bloemenletter workshop met high tea is een ontspannen en leuke activiteit. Het is zeer geschikt voor een vriendinnenuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeestje en baby shower.

 

Dit arrangement duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur

High tea met bloemenletter workshop